Verslo žinių ir VŽ Premium prenumerata pratęsta iki 2022 m. gruodžio 31 d. Visi Vilniaus kolegijos bendruomenės nariai ir šiais metais  galės skaityti „Verslo žinios“ laikraščius, turės prieigą prie VŽ Premium turinio ir iki balandžio mėn. galės skaityti naujo portalo Mano pinigai turinį.

Mano pinigai – tai naujas portalas apie asmeninius finansus, kuriame rasite informaciją įvairiais asmeninių finansų tvarkymo klausimais: kaip kaupti pensijai, planuoti išlaidas, investuoti į vertybinius popierius ar nekilnojamąjį turtą, taupyti ir pan.

Primename, kad  VŽ Premium prenumeratoriai gali skaityti visus vz.lt, „Verslo žinių“ laikraščio ir svarbiausius „Financial Times“ straipsnius; darbo dienomis el. paštu gauti esminių aktualijų santrauką bei  asmeniškai kiekvienam parinktas naujienas pagal nurodytas dominančias sritis; skaityti pažintinio žurnalo „Verslo klasė“ turinį internete; klausytis „Verslo žinių“ podkastų „Verslo balsas“.

Kaip prisijungti prie VŽ turinio? Prieiga prie VŽ Premium, Mano pinigai portalų galima tik registruotiems vartotojams. Registruotis gali visi Vilniaus kolegijos bendruomenės nariai. Registracija vykdoma tik su oficialiu Vilniaus kolegijos el. paštu, todėl registracijos formoje nurodykite jūsų VIKO el. paštą. Kiekvienas registruotas vartotojas prie VŽ turinio galės jungtis per tris skirtingus įrenginius (pvz., išmanų telefoną, stacionarų kompiuterį, nešiojamą kompiuterį ar pan.). Registracija

Visi „Verslo žinių“ prenumeratoriai iki balandžio 1 d. naujo portalo Mano pinigai turinį gali skaityti nemokamai, galioja tie patys prisijungimo kodai, kaip ir jungiantis prie „VŽ Premium“ turinio.

Šaltinis: https://www.vz.lt/