Šiuo pandemijos metu, kai elektroninės knygos yra alternatyva tradicinėms knygoms, EBSCO nusprendė suteikti Vilniaus kolegijos vartotojams dar didesnį elektroninių knygų pasirinkimą.

Atsižvelgdami į tai, kad „eBook Academic Collection“ yra labai paklausi mūsų institucijoje, o susidomėjimas elektroninėmis knygomis vis didėja, EBSCO mums suteikė prieigą prie 3 papildomų dalykinių elektroninių knygų kolekcijų. Kolekcijos buvo parinktos pagal Vilniaus kolegijos studijų programas ir jos puikiai papildys mūsų prenumeruojamą „EBSCO eBook Academic Collection“ kolekciją.

Kolekcijos įtrauktos į Vilniaus kolegijos  EBSCOhost profilį ir veiks iki 2021 m. birželio pabaigos. Žemiau rasite kolekcijų aprašymą.

eBook Clinical Collection

Kolekcija skirta gydytojams ir medicinos studentams, joje yra tūkstančiai kruopščiai atrinktų būtiniausių klinikinės medicinos elektroninių knygų, kurios skirtos naudoti klinikinėse įstaigose, biomedicinos bibliotekose ir akademinėse-medicinos įstaigose.

eBook EngineeringCore Collection
Ši elektroninių knygų kolekcija padės specialistams išplėsti žinias apie inžinerijos pramonę, kurios padės priimti sprendimus, palengvinti gaminių projektavimą ir įgyvendinti geriausią pramonės patirtį.

eBook Education Collection
Ši elektroninių knygų kolekcija apima platų švietimo temų spektrą, pradedant ugdymo turinio formavimu, baigiant studentų elgesiu ir dinamika, tai puikus šaltinis aprėpiantis studentų ir dėstytojų mokslinių tyrimų poreikius tiriant švietimą.

Tikimės, kad papildomos kolekcijos bus naudingos jums, mūsų studentams ir dėstytojams, kad jūs ir toliau lankysitės bibliotekoje tiek virtualiai, tiek fiziškai (kai įmanoma), kaip tai buvo iki pandemijos.