Vilniaus kolegijos biblioteka atnaujino Skillsoft elektroninių knygų prenumeratą. Skillsoft yra pasaulinė el. mokymų (turinio) lyderė, teikianti savo paslaugas didžiausioms ir inovatyviausioms bendrovėms pasaulyje, švietimo institucijoms, viešojo sektoriaus organizacijoms ir smulkiam bei vidutiniam verslui. Vilniaus kolegija prenumeruoja tris Skillsoft knygų kolekcijas: ITPro, BusinessPro ir FinancePro. Kolekcijas sudaro 56 tūkstančiai el. knygų:

  • ITPro – 28073 pav. (debesų kompiuterija, duomenų bazės, tinklų kūrimas ir telekomunikacijos, operacinės sistemos ir serveriai, programinė įranga, programavimo kalbos, Microsoft, Linux, IBM, internetinių svetainių kūrimas, sertifikavimas ir t. t.);
  • BusinessPro – 24896 pav. (projektų valdymas, lyderystė, vadyba, darbuotojų mokymas ir ugdymas, žmogiškųjų išteklių valdymas, procesų valdymas, rinkodara ir pardavimai, komunikacija, pokyčių valdymas, inovacijos, verslo įgūdžiai kaučingas ir mentorystė, tarptautinis verslas ir pan.)
  • FinancePro – 3010 pav. (apskaita, auditas, rizikų valdymas,, finansinės paslaugos, biudžetas ir planavimas, investicijos ir pan.)

El. knygų duomenų bazė yra nuolat atnaujinama papildant naujomis knygomis bei išimant neaktualias knygas.

El. knygas gali gali skaityti tik registruoti vartotojai. Dėl registracijos kreipkitės į savo fakulteto bibliotekos vedėjas. Vartotojų skaičius yra ribotas.