Digital Theatre + – už indėlį į švietimą ir meną  aukštai vertinama skaitmeninė scenos menų platforma. Ją prenumeruoja 2000 aukštųjų mokyklų iš 80 pasaulio šalių, o nuo 2020-ųjų metų ši duomenų bazė prieinama  ir Vilniaus kolegijos bendruomenei.

Digital Theatre + platformoje rasite ryškios ir įkvepiančios teatrinės produkcijos įrašus: spektaklius, filmus, muzikinius kūrinius. Dauguma įrašų sukurti Anglijos teatruose, bet pristatomi ir kai kurie Rusijos, JAV ir Azijos teatrų pastatymai. The Old Vick, Shakespeare’s Globe, Almeida Theatre, Royal Court ir kiti žymus teatrai yra Digital Theatre + partneriai.

Vertingą Digital Theatre + dalį sudaro mokomoji medžiaga: meistriškumo kursai, interviu su scenos meno praktikais ir teoretikais, mokymo vadovai. Šioje platformoje atspindėta geriausia scenos meno patirtis yra nuolat peržiūrima ir atnaujinama, kad atitiktų studentų ir dėstytojų šiuolaikinius poreikius.

Naudotis Digital Theatre + yra patogu ir kolegijoje, ir namuose. Primename, kad namuose prie šios platformos prisijungsite su slaptažodžiu, kurį rasite Virtualioje mokymosi aplinkoje Bibliotekos informacijoje.

Sėkmingo naršymo!