Spalio 17 d. Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto bibliotekoje įvyko spalvingas edukacinis renginys-koncertas “Dainuojančios knygos”. Jo metu Muzikinio teatro studijų programos pirmakursiams dėstytojas A. Bagdonavičius pristatė šios studijų krypties literatūros įvairovę – natų rinkinius, klavyrus, mokslinę bei mokomąją literatūrą.

Bibliotekos vedėja Virginija Pleskienė pasidžiaugė aktyviais Muzikinio teatro studijų programos studentais. Ji ypač įvertino MZ17 grupės studentę Armandą Rudelytę, kurios neišsenkantis ir įvairiapusiškas žingeidumas skatina ir bibliotekos darbuotojus pasitempti. Armanda ne tik nuolat domisi bibliotekos ištekliais, bet ir pati siūlo idėjų kaip pagerinti ir papildyti turimą fondą. Studentė buvo apdovanota knyga apie režisierių Giedrių Mackevičių.

Gausiai susirinkusius klausytojus džiugino gražus koncertas. Renginio dalyviai išgirdo įvairių vokalinių žanrų kūrinius, kuriuos atliko Muzikinio teatro studijų programos studentai. Koncerto metu skambėjo nuotaikingos lietuvių liaudies dainos bei kūriniai iš žinomų miuziklų – Sweeney Todd, Miss Saigon, The Addams Family, Hamilton, The Little Mermaid, La La Land ir kt.