Vilniaus kolegijos fakultetų bibliotekos nuo birželio 1-os dienos priima išduotas knygas. Knygas reikės palikti specialiai tam numatytose vietose, kurias nurodys bibliotekos darbuotojai. Knygų grąžinimas ir išdavimas (pagal išankstinius užsakymus) vykdomas nuo pirmadienio iki penktadienio bibliotekos darbo metu, išsami knygų grąžinimo tvarka bus išsiųsta kiekvienam Vilniaus kolegijos bendruomenės nariui kolegijos el. paštu. Grąžintos knygos bus karantinuojamos 72 val., todėl tam tikrais atvejais knygų grąžinimo patvirtinimas vartotojų paskyrose bus fiksuojamas po kelių dienų.

Primename, kad pasitikrinti, kokias knygas esate pasiskolinę ir kada jas turite grąžinti, galite prisijungę prie savo paskyros Virtualioje bibliotekoje (Kaip prisijungti prie paskyros (video įrašas)).

Knygas grąžinti galite ir registruotu paštu, tuomet susisiekite su savo fakulteto bibliotekos darbuotojais ir pasitikslinkite pristatymo adresą. Siunčiant knygas privaloma apie tai informuoti darbuotojus ir vėliau pasitikrinti, ar siunta buvo pristatyta.

Jei neturite galimybės grąžinti knygas šiais mokslo metais, susisiekite su savo fakulteto bibliotekos darbuotojais dėl knygų grąžinimo termino pratęsimo iki rugsėjo mėnesio. Ši tvarka netaikoma paskutinio kurso studentams, kurie baigia studijas šiais mokslo metais ir privalo atsiskaityti su biblioteka iki diplomų išdavimo.

Vartotojų aptarnavimas bibliotekose vykdomas vadovaujantis Vyriausybės nustatytais saugumo reikalavimais, todėl prašome kolegijos patalpose dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, išlaikyti saugų (ne mažesnį kaip 1 m) atstumą nuo kitų lankytojų ar darbuotojų bei laikytis nustatytų higienos reikalavimų.

Kilus neaiškumų dėl knygų grąžinimo, kreipkitės į fakultetų bibliotekų darbuotojus.